Sayın Akademik ve İdari Personelimiz

Değerli Öğrencilerimiz,

Uşak Üniversitesi "Akıllı Kart Sistemi" ne 17.12.2018 Pazartesi günü geçiş yapacaktır. Bu kart sistemi kampüs içerisinde şu an için; Kütüphane Hizmetleri, Yemekhane Hizmetleri, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Online Yükleme ve Ödeme işlemlerinde kullanılacaktır.

Sistem ile İlgili olarak;

1. Eski sistemde yüklü olan bakiyeleriniz yeni sisteme aktarımı gerçekleşecektir. Eski sistemde bakiyesi bulunan personelimiz ve öğrencilerimiz yeni akıllı kimlik kartları ile harcama yapmadan önce bir sefere mahsus olmak üzere kioks cihazlarına kartlarını okutmaları gereklidir. Eski sistemde bakiyesi olmayan personel ve öğrencilerimiz için bu işlem geçerli değildir.

2. Yeni sistemde nakit para kullanımı yapılmayacaktır ve tüm sistem online kredi kartı ve/veya hesap kartı üzerinden para yükleyecek şekilde oluşturulmuştur. Bu sebeple kredi kartı ve/veya banka kartlarınızın online harcama işlemine açık olması gereklidir.

3. Para yükleme işlemleri üç farklı yolla gerçekleşmektedir. Bunlar;

Kioks cihazları üzerinden, (Yardım Dokümanı için lütfen tıklayınız.)

Online https://yukleme.usak.edu.tr adresi üzerinden, (Yardım Dokümanı için lütfen tıklayınız.)

Akıllı telefonlarınızda Uşak Üniversitesi Mobil Uygulaması üzerinden yapılmaktadır (01.01.2019 tarihinden sonra gerçekleşecektir).

14 Aralık 2018